IPPIQ zoekt Junior Mendix Consultant

Wil je onderdeel uitmaken van een jong bedrijf? En heb je liefde voor nieuwe technologieën? Wij zoeken Junior Mendix Consultants.

IPPIQ wijkt af van de gebaande paden met vernieuwende concepten. Wij zijn een jong bedrijf met ambities, gezelligheid en ruimte voor jouw ideeën. Bij IPPIQ werken we met de nieuwste technologieën, zoals Mendix om slimme oplossingen te creëren. De oplossingen helpen onze klanten om beter te presteren en snel in te spelen op de behoeftes van hun medewerkers en op de markt waarin ze actief zijn.

Wij bieden jou

Bij ons werk je voor en samen met klanten aan slimme Mendix oplossingen binnen de fysieke domein. Oplossingen die maatschappelijk relevant zijn. Deze ga je zelf of samen met je team implementeren. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om jouw sterke drive voor innovatie te gebruiken, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en originele en vernieuwende concepten voor te stellen. Verder vind je bij ons:

• Een jonge, ambitieuze omgeving waar ontwikkeling centraal staat.
• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
• Een boven marktconform salaris tussen 2500 en 3500 euro per maand.
• Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die jou aanspreekt.
• De mogelijkheid om opleidingen op maat te volgen.

Wat ga je doen?

Als Junior Mendix Consultant help jij samen met collega’s de klant een oplossing te realiseren van A tot Z. Wat houdt dat dan in? Je gaat klanten adviseren op het gebied van business en IT vraagstukken, je analyseert bedrijfsprocessen en vertaalt deze naar slimme applicaties (welke je vervolgens implementeert naar het vraagstuk van de klant). Bovendien ga jij met je collega’s constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en bedenkt daar creatieve concepten voor.

Jouw profiel

✓ Minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau

✓ Werkervaring als een consultant is een pré

✓ Affiniteit met analyse en IT

✓ Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bel of mail als je graag wilt komen praten.

020 211 7235 / info@ippiq.nl