IPPIQ zoek een Talent Manager

Wat ga je doen?

Je gaat samen met je IPPIQ collega’s werken aan de scale-up van IPPIQ. Je krijgt de kans onze recruitment organisatie onder de loep te nemen en klaar te stomen voor de toekomst. Dit doe je aan de hand van een door jou uitgewerkte groeistrategie en met hulp van de IPPIQ collega’s. Daarnaast scout jij talent en zorg je mede voor dat onze nieuwe collega’s ook écht goed op hun plek zitten en gelukkig zijn met wat ze doen.

Je weet de juiste kanalen in te zetten en bent echt een specialist op het gebied van talent management.

Waar kom je te werken?

IPPIQ wijkt af van de gebaande paden met vernieuwende concepten. Wij zijn een jong bedrijf gevestigd in Amsterdam met ambities, gezelligheid en ruimte voor jouw ideeën. We houden ons bezig met het ontwikkelen van slimme applicaties met het Mendix platform. Hierdoor zorgen we ervoor dat klanten op een duurzame manier nog beter kunnen presteren.

Wie ben jij?

Talent management kent geen geheimen voor jou en vol passie ga je iedere dag weer op zoek naar manieren om potentiële kandidaten te vinden en te binden aan ons fijne bedrijf. Daarnaast:

Dus ben jij enorm gedreven op het gebied van talent management binnen de IT en wil je ook de ruimte om jouw ideeën uit te kunnen werken en toe te passen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat wij bieden

 

Bel of mail als je graag wilt komen praten.

020 211 7235 / info@ippiq.nl