IPPIQ zoek een HR medewerker

Wat ga je doen?

Je gaat samen met je collega’s werken om de cultuur en groei van IPPIQ te ondersteunen. Je wordt verantwoordelijk voor het wervingsproces, bouwt relaties op met recruitment agencies om de beste kandidaten te vinden, en beheert de dagelijkse HR-zaken van ons kleine maar gezellig team. Onze focus op retentie betekent dat we geobsedeerd zijn door alles wat met welzijn en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Als zodanig heb je sterke relaties met al je collega’s, zodat ze gelukkig en voldaan zijn in hun rol.

Waar kom je te werken?

IPPIQ wijkt af van de gebaande paden met innovatieve concepten. Wij zijn een jong bedrijf gevestigd in Amsterdam met ambitie, gezelligheid en ruimte voor jouw ideeën. We ontwikkelen slimme applicaties met het Mendix platform. Zo zorgen we ervoor dat klanten op een duurzame manier nog beter kunnen presteren.

Wie ben jij?

HR is jouw liefde en je hebt een passie om mensen te helpen om hun potentieel te benutten. Je bent bereid om te ondersteunen waar nodig om de groei van IPPIQ mogelijk te maken. Je bent gedreven in het identificeren van kansen en hierop in te spelen. Daarnaast heb je:

Dus ben jij enorm gedreven op het gebied van HR en recruitment en wil je ook de ruimte om jouw ideeën uit te kunnen werken en toe te passen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat we bieden

 

Bel of mail als je graag wilt komen praten.

020 211 7235 / info@ippiq.nl