Mendix

De wereld verandert en digitaliseert in een steeds rapper tempo. U bent op zoek naar applicaties om u te onderscheiden in de markt. Helaas zijn maatwerkprojecten traag en kostbaar en er is een groot tekort aan IT-experts. Daarnaast weet u dat 1 op 3 van dit soort IT-projecten faalt. Helaas zijn de standaardpakketten te duur en voldoen ze niet aan uw bedrijfsprocessen.

Wat wij doen

IPPIQ heeft de oplossing. Wij helpen u met een applicatielandschap dat het verschil maakt:

  • Met het low-code Mendix platform bouwen wij flexibele applicaties die met uw veranderende business kunnen mee-veranderen
  • Dit stelt ons in staat om snel prototypes op te leveren en feedback te implementeren
  • Hierdoor kunnen wij 5 keer sneller leveren dan traditionele applicatieontwikkeling
  • Doordat wij werken met kleinschalige agile teams houden we korte lijntjes, de overhead laag en de kwaliteit hoog

Ondersteuning van uw bedrijfsprocessen

U bent op zoek naar digitale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Uw legacy-systemen hebben modernisering nodig en door de jaren heen is er een grote verscheidenheid aan Excel en/of Acces applicaties ontstaan. Uitbreiden wordt hierdoor lastig, samenwerken ingewikkeld en innovatie bijna onmogelijk. Wij hebben veel ervaring met het vervangen van Excel en Access door slimme applicaties, geïntegreerd met uw core-systemen.

Applicatieontwikkeling

In een agile-scrum team werken we aan uw maatwerkoplossing. We beginnen met het samen opzetten van een prototype. Tijdens de bouw zorgen frequente feedback sessies ervoor dat het een applicatie wordt die echt voldoet aan uw wensen. Door gebruik te maken van low-code en standaard bouwblokken kunnen wij versneld applicaties leveren en is security standaard ingebouwd. Web en Native-mobile maken we vanuit één codebase en de integratie met bestaande systemen gaat snel.
Na de bouw zorgen we voor live-gang en dat de app in de cloud of on-premise wordt gehost. We trainen uw personeel in het gebruik van de applicatie. We zorgen voor onderhoud en dat incidenten snel worden opgelost. Door de hoge kwaliteit en goed begrijpbare code is de applicatie later makkelijk aan te passen. Met een technische opleiding kunnen ook uw eigen medewerkers kleine aanpassingen aan de applicatie uitvoeren.

Service en beheer

Applicaties kunt u hosten in onze eigen IPPIQ cloud, de Mendix cloud of on-premise. In de IPPIQ cloud hebben wij automatische logging inspectie en zo zorgen wij ervoor dat wij eventuele fouten al zien aankomen voordat u daar last van ondervindt. Wilt u ergens anders hosten? Ons team staat evengoed altijd klaar voor support en het snel oplossen van eventuele incidenten.

Door onze ervaring kunnen wij u applicatieontwikkeling of service en beheer leveren voor een vaste prijs.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om samen te werken met IPPIQ? Neem direct contact op.

Neem contact op

Meer weten?

Neem contact op