IPPIQ zoekt een ervaren Mendix consultant

Wat ga je doen?

Als ervaren Mendix Consultant help jij de klant een oplossing te realiseren van A tot Z. Wat houdt dat dan in? Je gaat klanten adviseren op het gebied van business en IT vraagstukken, je analyseert bedrijfsprocessen en vertaalt deze naar slimme applicaties (welke je vervolgens implementeert naar het vraagstuk van de klant). Bovendien ga jij met je collega’s constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en bedenkt daar creatieve concepten voor.

Waar kom je te werken?

IPPIQ wijkt af van de gebaande paden met vernieuwende concepten. Wij zijn een jong bedrijf met ambities, gezelligheid en ruimte voor jouw ideeën. We houden ons bezig met het ontwikkelen van slimme applicaties met het Mendix platform. Hierdoor zorgen we ervoor dat klanten op een duurzame manier beter kunnen presteren in hun organisatie.

Daarnaast ben jij fulltime beschikbaar, 32 of 36 uur kan in overleg. Dus ben jij enorm gedreven op het gebied van innovatie binnen de IT en wil je ook de ruimte om jouw ideeën uit te kunnen werken en toe te passen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wie ben jij?

Het Mendix platform kent geen geheimen voor jou. Daarnaast:

Dus ben jij enorm gedreven en wil je ook de ruimte om jouw ideeën uit te kunnen werken en toe te passen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat wij bieden

Bel of mail als je graag wilt komen praten.

020 211 7235 / info@ippiq.nl