Compass

Compass is de Asset Performance Management oplossing van IPPIQ. Compass is een  webapplicatie die de relatie legt tussen onderhoudskosten, risico’s en prestaties. Hiermee ondersteunt Compass asset intensieve organisaties in de invulling van assetmanagement. Dit wordt mogelijk gemaakt door het onderbouwen van de onderhoudsinspanning, de risico’s, de functionele prestaties en de onderhoudskosten van assets. Compass maakt van een subjectieve onderbouwing een objectieve onderbouwing.


Compass maakt gebruik van de bewezen methodieken Failure Mode & Effect Analyse (FMEA), Reliability Centered Maintenance (RCM) en nieuwe technologieën zoals IoT. Het gebruik van deze methodieken en technologieën resulteren in geoptimaliseerde onderhoudsstrategieën. Compass zorgt voor onderhoudsstrategieën waarmee u een optimale balans van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, risico’s en kosten bereikt.

De toegevoegde waarde van Compass

Met Compass krijgt u antwoorden op de vragen:

  • Welke onderhoudsmaatregelen kunnen we uitvoeren gegeven een vastgesteld budget?
  • Hoe kunnen we de prestaties van onze assets verhogen?
  • Wat zijn de effecten van uitstel/niet uitvoeren van onderhoudsmaatregelen?
  • Hoe ziet de onderhoudsprogrammering eruit voor de komende jaren?

Gebruik Compass om verschillende onderhoudsscenario’s te toetsen en zodoende de juiste onderhoudsstrategie te kiezen. Met de optimalisatie functionaliteit van Compass wordt de optimale onderhoudsstrategie voor uw asset bepaald; ook op netwerkniveau.

Demo

Nieuwsgierig naar hoe Compass kan bijdragen aan het verbeteren van de prestaties van uw assets en het verminderen van kosten?

Plan een demo in

Meer weten?

Neem contact op

Vrijblijvende kennismaking met Compass

We bieden op dit moment organisaties de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Compass.

  1. - Volledig inrichting van 1 asset
  2. - Toegang tot alle functionaliteiten van Compass
  3. - Inclusief begeleiding van medewerkers van IPPIQ

Laat uw gegevens achter via dit formulier en wij nemen contact met u op om uw omgeving in te richten.