Slimme oplossingen voor assetmanagement

Asset-intensieve organisaties zijn continu bezig om te zorgen dat de assets gedurende hun hele levenscyclus zo goed mogelijk functioneren. Dit doen ze door assets te ontwikkelen, realiseren, beheren en onderhouden. Ze kijken hierbij naar de optimale balans tussen beschikbaarheid, betrouwbaarheid, risico’s en kosten. Dit vraagt om (real-time) inzichten in de assets en systemen die het assetmanagement proces ondersteunen. Met IPPIQ als uw partner wordt uw ondersteunt in de invulling van uw assetmanagement taken. Wij leveren apps en inzichten waarmee uw onderbouwde keuzes maakt die leiden tot een optimale balans van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, risico’s en kosten.

Mendix apps voor Asset Management

Wij hebben veel kennis van en ervaring met het maken van Mendix applicaties voor de assetmanagement markt. Neem bijvoorbeeld onze app met state-of-the-art algoritmes op het gebied van risico en onderhoudsanalyse en onze predictive maintenance oplossing. Samen met een inspectie-app waarmee u informatie kunt verzamelen over de status van uw assets leveren deze applicaties u inzichten. Denk hierbij aan inzichten m.b.t. de onderhoudskosten, risico’s en prestaties van uw assets. Met deze inzichten kunt u op een onderbouwde wijze invulling geven aan uw asset management taken. Meer informatie over Compass

Predictive maintenance

Onze predictive maintenance oplossing zorgt voor het tijdig uitvoeren van het juiste onderhoud waarmee u als organisatie de onderstaande doelen kunt realiseren:

  • Verminderen operationele risico’s
  • Verminderen faalkosten
  • Verminderen onderhoudsactiviteiten
  • Verbeteren imago
  • Besparen kosten reservedelen
  • Ontdekken onderhoudspatronen

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om samen te werken met IPPIQ? Neem direct contact op.

Neem contact op

Meer weten?

Neem contact op